18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 134

Baranya megye, Pécs
Ami a testnek jól esik az a lélekre is pózítivan hat. 37 éves férfi
Baranya megye
Heteroszexuális

Üdvözlőm a Hölgyeket! Első sorban olyan hölgyeket keresek akik vágynak gyengédségre szenvedélyre apró finom csókokra érintésekre meg persze szenvedélyre és ha úgy van akkor vadabb huncutkodásra de mindenhez két ember kell nagyon kedvelem a gyengéd finom szeretkezés de ha úgy adja a pillanat akkor a vadabb együttlét is izgat.Nagyon korrekt és megbízható vagyok szeretek nevetni és nevettetni és persze első sorban hosszú távú dolgokban gondolkodom de ha valaki szereti az egy éjszakás kalandokat nagyon jó partner vagyok abban is.Remélem találok komoly hölgyeket akik nem csak úgy nézelődnek az oldalon hanem érezni is szeretnék azt amit akár otthon nem kapnak meg vagy a vágyaikban elgondoltak és meg is szeretnék valósítani.18 toll keresek 48 ig hölgyeket.UTAZNI SZERETEK AUTÓVAL SZÓVAL NINCS HATÁR MOBILIS VAGYOK.Ismerjük meg egymást és majd alakul Üdv Zsolt szexpartner


Érdeklődés: nőt keres    » Szexualitás: Heteroszexuális    » Kapcsolat: Barátokat keres, Szexpartnert keres, Szeretőt keres    »
Életkor --